GRILL RESTAURANT ANTALYA

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 1324 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grill restaurant Antalya. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 11:53 In 6 minuten bezorgd goed. Eten warm eten
26 nov 2022 om 23:15 Slecht duurde lang , slecht geholpene toen we belde dat het lang duurde uiteindelijk 3 uir gewacht op ons eten
26 nov 2022 om 22:58 Waardeloos.. Om 18.55 besteld.. en om 22.47 geleverd. Idd namen telefoon niet meer op.. We hadden al betaald via ideal.. doen we dus nooit weer.. Als we daar ooit weer bestellen... dit gaat klanten kosten....
26 nov 2022 om 20:38 Super slechte zaak dikke oplichting bezorger ging met gierende banden bij ons huis weg zouden 20 euro treug krijgen maar kregen we ook niet omdat de bezorger maar van 15 euro wist maar dat was niet de afspraak super slecht en mogen nu ook niks meer b
26 nov 2022 om 20:38 Om 17:00 besteld, zou er om 18:30 zijn. Gebeld om 18:45,was al onderweg, werd er gezegd. Naar 45 min weer gebeld, werd gewoon niet meer opgenomen! Erg slecht. Om 19:45 was het eten er ,en ook nog koud. Gaan hier niet meer bestellen!
26 nov 2022 om 20:29 Eten is nooit bezorgd…ze zijn telefonisch niet bereikbaar. Wordt gewoon niet opgenomen. Bestelling om half 6 geplaatst en nu half negen nog steeds niets.
26 nov 2022 om 20:25 We hadden online besteld om 17:10 onze bezorg tijd was 90 minuten kwam neer op 18:40 uiteindelijk kwam het eten pas om 19:50 veel te laat dus bezorgd. Wij bestellen niet weer online. Het eten was niet eens goed warm. Geen top kwaliteit
26 nov 2022 om 20:22 2,5 uur verder nog geen eten heen gebeld dan krijg je ja het is druk kan nog wel even duren fijne avond.
26 nov 2022 om 19:45 Ik wacht al 2.5 uur en heb nog geen eten
26 nov 2022 om 9:13 Het zou 90 minuten zijn,maar het is meer dan 2 uur geworden. 2 keer gebeld waar mijn bestelling bleef. Om 16.59 besteld en om 19.10 je eten krijgen vind ik een beetje te ver gaan, en wel het volledige bedrag moeten betalen.
25 nov 2022 om 22:39 Geen beste kwaliteit..
25 nov 2022 om 20:35 Bezorgtijd stond 90 miniten voor. Duurde veel langer. Uiteindelijk zelf opgehaald. Het eten was matig. De aardappeltjes leken wel voor een tweede keer gebakken en waren erg slap. De kwaliteit is achteruit gegaan.